Україна і Польща повністю зупинили залізничне сполучення

Україна і Польща повністю зупинили залізничне сполучення

Укрінформ
Між Україною та Польщею повністю призупинено пасажирське залізничне сполучення: низка поїздів скасована, а деяким обмежено маршрути курсування.

Про це повідомляється на сайті компанії.

"Зокрема, скасовано поїзда № 67/68 Київ – Варшава, № 89/90 Перемишль – Львів, № 51/52 Львів – Вроцлав, та безпересадкові вагони Київ – Вроцлав. Поїздам № 705/706 та № 715/716 Київ – Перемишль обмежено маршрут до Львова", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Львів також буде кінцевою станцією для поїзд № 35/36 Одеса – Перемишль, який відправляється у рейс з 14 – 16 березня. Про подальше його курсування буде поінформовано додатково.

В Укрзалізниці додали, що продаж квитків на рейси, що відмінені, призупинено.

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця повертатиме пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди - без стягнення додаткових зборів.

Читайте також: Польща закриває кордон: для в'їзду в Україну відкриті три пункти пропуску

Укрзалізниця припиняє міжнародні пасажирські залізничні перевезення з 17 березня (у ніч з 16 на 17) до завершення періоду карантину, спричиненого спалахом гострої респіраторної хвороби Covid-19, або до ухвалення відповідних постанов уряду.

З 17 березня закриваються пункти пропуску через державний кордон України міжнародного регулярного пасажирського сполучення (за винятком низки категорій громадян); тимчасово заборонене перетинання державного кордону на в'їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства (за винятком низки категорій громадян).

Для громадян України, які подорожують власним транспортом, пункти пропуску відкриті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-