Міністр освіти подякувала США за підтримку

Міністр освіти подякувала США за підтримку "Нової української школи"

Укрінформ
Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич обговорила з послом США в Україні Марі Йованович впровадження "Нової української школи", а також розвиток академічної мобільності та співпрацю з USAID.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства.

"Підтримка, яку ми отримуємо від американської сторони, має важливе значення для наших зусиль з проведення реформи і розвитку освіти. Ви вже знаєте багато про Україну, але я сподіваюся, що наша сьогоднішня зустріч дасть вам ширше розуміння змін в системі освіти", - зазначила Гриневич.

Вона наголосила, що у зв'язку із впровадженням "Нової української школи" на українську середню освіту чекають зміни.

Гриневич також подякувала посольству США і USAID за запуск та підтримку спільних освітніх проектів у 2016 році.

Зокрема, йдеться про пілотний проект щодо вступу в магістратуру за спеціальністю «Право» з використанням технологій ЗНО, що проходило у 9 українських університетах під час вступної кампанії цього року.

"Для нас цей проект важливий не лише з точки зору підвищення якості вищої освіти в Україні, а й з огляду на виховання суспільства з нульовою толерантністю щодо корупції. Для того, щоб викорінити це явище з українського суспільства нам, передусім, потрібно мати висококваліфікованих та чесних юристів", - зазначила вона.

Крім того, заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей додав, що програма обміну школярів «FLEX» є дуже важливою для України, і було б добре поширити цю практику на українських учителів, які хочуть ознайомитися з освітньою системою США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-