Суд арештував банду

Суд арештував банду "княжицьких грабіжників"

Укрінформ
Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід для членів банди грабіжників, затриманих після перестрілки у селищі Княжичі Броварського району Київської області, і відправив їх під арешт на 60 діб.

Про це повідомляє телеканал «112 Україна».

"Суд обрав запобіжний захід шести підозрюваним. Чотирьом з них було призначено утримання під вартою 60 діб. Їм інкримінують дві статті, це незаконне зберігання зброї і розбій, стаття, яка не передбачає внесення застави. Одному з них було обрано запобіжний захід 60 днів утримання під вартою з можливістю внесення застави в 480 тис. грн. Даному підозрюваному також інкримінують дві статті, це незаконне зберігання зброї і підготовка до збройного нападу. Ще один підозрюваний, який погодився співпрацювати зі слідством, отримав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з носінням електронного пристрою стеження", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, п'ятеро співробітників поліції внаслідок перестрілки загинули вночі 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району.

Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД вичікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Після трагічних подій поліцейські затримали у Києві банду розбійників, на яку правоохоронці чекали у Княжичах. Зловмисники займалися розбійними нападами та пограбуваннями населення в столиці та області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-