Наркотики їхали до Польщі, прикріплені магнітом - ДПСУ

Наркотики їхали до Польщі, прикріплені магнітом - ДПСУ

Відео
Укрінформ
У пункті пропуску «Рава-Руська» співробітники Державної прикордонної служби України виявили наркотичні речовини, які намагалися перевезти в Польщу. Пакунок з наркотиками був прикріплений магнітом до однієї з вантажівок, що перетинала кордон.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Близько 3-ї години на виїзд з України прибув вантажний автомобіль Mercedes української реєстрації, яким керував наш співвітчизник. Наряд ретельно перевірив транспортний засіб. Також до огляду був залучений прикордонний службовий собака, який швидко встановив місце можливого сховку.

В автівці охоронці кордону знайшли пакунок, в якому знаходилося близько 200 грамів різних порошкоподібних, кристалоподібних та рослинних речовин, а також 6 шприців наповнених темно-коричневою рідиною. При цьому аби перемістити речовини через кордон ділки прикріпили пакунок до запасного колеса за допомогою магніту", - йдеться у повідомленні.

Про знахідку відразу були поінформовані співробітники СБУ в Львівській області, а також направлено повідомлення, для внесення до ЄРДР, про виявлення кримінального правопорушення за ст. 305 КК України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів). Тривають подальші слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-