У центрі Києва встановили імпровізований пам’ятник українським полоненим

У центрі Києва встановили імпровізований пам’ятник українським полоненим

Фото
Укрінформ
У неділю, 6 листопада, у центрі Києва на Європейській площі встановили пам’ятник українським воїнам, які перебувають у полоні.

Про це у Фейсбуці пише відомий волонтер Тім Златкін. 

"Ми з Володимиром Булдаковим (Volodymyr Bulgakov) поставили імпровізований саморобний пам'ятник нашим хлопцям, які досі у полоні. Біля Українського Дому на Європейській площі", - пише він.

Як зазначає Златкін, пам’ятник створив Олександр Фомінцев, колишній боєць АТО і розвідник, на прохання волонтерки Наталки Сонечко.

Волонтер водночас звернувся до комунальників і місцевої адміністрації Києва з проханням не прибирати пам’ятник "хоча б деякий час", оскільки там прізвища людей, "які й досі загублені у підвалах терористів десь на Донеччині. І нам не можна їх забути".

Активіст просить вибачення у поліції за те, що пам’ятник поставили без дозволу і попередження, і звертається до керівника Нацполіції Києва Юрія Зозулі із сподіванням, що "хлопці і дівчата поставляться з розумінням".

"А хто з жителів чи гостей міста буде проходити повз це місце - затримайтесь на хвильку, віддайте шану, добре?", - просить він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-