Невидима Варта: Грицак передав родинам загиблих співробітників СБУ портрети Героїв

Невидима Варта: Грицак передав родинам загиблих співробітників СБУ портрети Героїв

Відео
Укрінформ
Голова СБУ Василь Грицак відкрив у київському  "Центрі культури та мистецтв" Служби виставку картин "Невидима Варта", присвячену колегам, які віддали своє життя за Батьківщину.

Про це інформує прес-центр СБУ.

Твори написала співробітниця СБ України Леся Шиденко, яка вирішила передати портрети п’ятнадцяти Героїв сім’ям загиблих.

Грицак, вручаючи картини їхнім рідним, підкреслив: "Портрети ваших синів, чоловіків, батьків, які я маю честь передати вам, створені від щирого серця їх колегою".

За його словами, кожним Героєм пишається не тільки його родина, колеги та близькі друзі, про них пам’ятає увесь український народ.

"Нашим священним обов’язком є збереження пам’яті про наших побратимів, які загинули, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, гідно і до кінця виконавши свій військовий обов’язок", – зазначив глава СБУ.

Він переконаний, що від ворога буде звільнено кожен клаптик рідної землі, за яку поклали життя Герої. "Дякую батькам за виховання синів, висловлюю свої співчуття рідним і близьким. Ми завжди пам’ятатимемо про них, ми ніколи не залишимо вас", – додав Грицак.

Фото: ssu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-