У Києві шукають «мінувальника» посольства на Печерську

У Києві шукають «мінувальника» посольства на Печерську

Укрінформ
Поліція не виявила вибухівки у будівлі дипломатичного представництва на столичному Печерську. Слідство встановлює осіб, причетних до скоєння правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«До Печерського управління поліції надійшло повідомлення зі служби «101» про те, що у посольстві закладено вибухівку. Невідомий зателефонував із таксофонного апарату та повідомив, що вибух відбудеться через годину. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група управління, фахівці вибухотехнічної служби та рятувальники. Спеціалісти обстежили приміщення та прилеглу територію: жодних вибухонебезпечних предметів не виявили», - йдеться у повідомленні.

Відомості про вказану подію внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події Печерського управління поліції. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян). Санкція статті передбачає до шести років ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-