Жилін брав участь в паливних схемах Курченка - ЗМІ

Жилін брав участь в паливних схемах Курченка - ЗМІ

Оновлено
Укрінформ
Поранений товариш лідера "Оплоту" Євгена Жиліна встиг розповісти поліцейським, що зустріч, на якій сталося вбивство, була пов'язана з вугіллям.

Як пише російське видання "КоммерсантЪ", посилаючись на свої джерела, Андрій Козирєв, якого важко поранили в горло, прохрипів поліцейським, що "зустріч стосувалася шахт Донбасу".

Співрозмовники видання відмовилися сказати, чи назвав поранений ім'я людини, з яким "оплотівці" збиралися зустрітися. Слідство припускає, що цей чоловік міг бути вбивцею.

Співрозмовник "Коммерсанта", який добре знав лідера "Оплоту", додав, що Жилін брав участь в схемах поставок бензину і дизельного палива на територію "Л/ДНР", якими займався український олігарх Сергій Курченко. Жилін, пише видання, був також причетний і до поставок вугілля, що видобувається на територіях "республік".

Нагадаємо: Жиліна і Козирєва кілер розстріляв у підмосковному ресторані 19 вересня ввечері. Жилін загинув на місці, Козирєв - госпіталізований з важкими пораненнями.

Вбивця чекав на Жиліна та його знайомого за столиком закладу і відкрив стрілянину, як тільки вони увійшли. Після цього він зник на автомобілі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-