На Святошино знову протестували і жбурляли каміння

На Святошино знову протестували і жбурляли каміння

Фото
Укрінформ
На місці конфліктної забудови у Святошинському районі Києва тривають сутички між активістами та представниками забудовника.

Про це повідомляє «Лівий Берег».

«На Святошинському провулку 3 поновилися сутички біля незаконної забудови. Активісти прийшли сказати різке "ні" злочинцям, що, порушуючи закон, хочуть розпочати побудову незаконної будівлі. Вже перейдено другий паркан, патріоти готуються зносити наступні", - повідомляє агенція з посиланням на полк "Азов".

За останніми даними, активісти Цивільного Корпусу "Азов" закидають незаконні паркани петардами та димами. Крім того, зазначається, що з-за паркану будівництва в активістів, які штурмують забудову, летить каміння.

Внаслідок сутичок є постраждалі. Як інформує видання, йдеться про кількох поранених, один з який, за неофіційною інформацією, потрапив до реанімації.

"Також близько 20:00 був евакуйований поранений, у якого сильно розбита голова. Йому влучили в голову ще в самому початку зіткнень, але вивести постраждалого з двору, де відбуваються події, вдалося тільки через кілька годин", - повідомляє видання.

За даними LB, на місці подій працюють парамедики Червоного Хреста, які розгорнули польовий медпункт.

Фото: azov.press, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-