"Інтер" спростовує домовленості з активістами

Заява
Укрінформ
Головний телевізійний центр "Інтер Медіа Груп" заявляє про розблокування і вимагає публічного розслідування справи про підпал.

Відповідна заява розміщена на сайті "Інтера".

"Ми вимагаємо об'єктивного публічного розслідування терористичної атаки і підпалу, скоєних 4 вересня, блокування головного телецентру "Інтер Медіа Груп", незаконного перешкоджання професійній діяльності журналістів 5-6 вересня та притягнення винних до відповідальності незалежно від їхніх посад", - йдеться у заяві.

На "Інтері" наголошують про "неприпустимість переслідувань за політичними мотивами з боку політиків", і пов'язують тиск на канал з професійною діяльністю.

Телеканал подякував за втручання Президенту Петру Порошенку, який доручив генпрокурору Юрію Луценку об'єктивно провести розслідування, а також закордонним партнерам України, міжнародним журналістським організаціям, всім, хто засудив насильство та підтримав журналістів каналу.

Водночас "Інтер" наголошує, що ні про що не домовлявся з особами, які блокували роботу телецентру, і "не вів ніяких переговорів із радикалами".

Як повідомляв Укрінформ, активісти мирного мітингу під головним офісом телеканалу "Інтер" згорнули блокаду і заявили, їм пообіцяли змінити редакційну політику телеканалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-