Попова: Кабмін прийняв мою відставку

Попова: Кабмін прийняв мою відставку

Укрінформ
Заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова, заяву на звільнення якої Кабінет міністрів задовольнив 23 серпня, планує надалі займатися волонтерською діяльністю.

Про це Попова написала напередодні ввечері на своїй сторінці у Facebook

"23.08 Кабмін задовольнив мою заяву на звільнення з МІП. Дякую всім, хто працював зі мною ці непрості 1,5 року. Впевнена, це був тільки початок спільної роботи для нашої країни", - зазначила Попова.

Попова наголосила, що не планує займати будь-яку посаду державного службовця у нинішньому уряді. Вона має намір продовжувати займатися волонтерською діяльністю, як і до призначення на посаду заступника міністра, зокрема працювати над проектами з допомоги журналістам та з відновлення мовлення українських теле- і радіоканалів.

Як повідомлялося, Тетяна Попова вирішила подати у відставку 3 серпня. Таке бажання вона мотивувала відсутністю механізму впливу на ситуацію із захистом журналістів. Під час скандалу навколо сайту «Миротворець» Попова різко критикувала публікацію сайтом списку журналістів, які отримали «акредитацію» в «ДНР». В той час їй закидали, що вона має спільний бізнес із російськими громадянами.

Критикуючи сайт, Попова була противником його закриття.

Також міністр інформаційної політики Юрій Стець вибачився за коментарі Попової в ситуації з "Миротворцем" і додав, що висловлювання його заступниці є її особистими міркуваннями, а не позицією міністерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-