Винуватцю ДТП з Левіним вручать підозру - Деканоідзе

Винуватцю ДТП з Левіним вручать підозру - Деканоідзе

Укрінформ
Національна поліція вручить підозру працівнику "Укрзалізниці" Івану Федорку, який напередодні скоїв ДТП, у якому постраждала родина фотокореспондента Максима Левіна.

Про це в понеділок журналістам заявила глава Національної поліції Хатія Деканоідзе, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зараз встановили його місцезнаходження. Кілька хвилин тому мені подзвонив начальник департаменту кримінального розшуку, відкрито кримінальне провадження. Наші слідчі працюють, і вручимо підозру", - сказала вона.

Водночас Деканоідзе додала, що у поліцейських має бути більше прав, ніж у п'яних водіїв. За її словами, у парламенті лежить законопроект про посилення санкцій проти водіїв, які сідають за кермо у нетверезому стані.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні на автодорозі Боярка-Забір’я автомобіль фотокореспондента Максима Левіна потрапив в ДТП. Зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7, за кермом якого був Іван Федорко.

В автомобілі Левіна, окрім нього, були дружина і двоє маленьких дітей. Стан жінки і одного з хлопчиків тяжкий.

Федорко втік із лікарні, куди його доправили для обстеження на предмет наявності алкоголю в крові.

Голова правління ВАТ "Укрзалізниця" Войцех Бальчун 4 липня відсторонив директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка від виконання посадових обов'язків на період з'ясування обставин ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-