Поліція знайшла винуватця ДТП з Максом Левіним

Поліція знайшла винуватця ДТП з Максом Левіним

Укрінформ
Працівник Укрзалізниці Іван Федорко, який напередодні ввечері врізався в автомобіль фотокореспондента Макса Левіна, перебуває в реанімаційному відділенні одного з медичних закладів столиці, до нього приставлена охорона.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції в Київській області. 

"Як повідомлялось раніше, 49-річний киянин, який учора на автодорозі Забір'я-Боярка скоїв ДТП з трьома потерпілими, втік з лікарні під час освідування на алкогольне сп’яніння. Наразі поліцейські встановили місцеперебування винуватця. Він знаходиться в реанімаційному відділенні одного з медичних закладів столиці, до нього приставлена охорона", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що водій автомобіля Audi Q7 з невідомих причин не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автівкою Dacia Logan Левіна.

За даним фактом відкриті два кримінальних провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та за ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента Макса Левіна потрапив у ДТП, зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7, за кермом якого був чиновник Укрзалізниці Іван Федорко.

В автомобілі Левіна крім нього були дружина і двоє маленьких дітей. Стан дружини і середнього сина важкий - дружину з численними переломами було доставлено в лікарню. У хлопчика - забій головного мозку, він також в лікарні.

Федорко втік з лікарні, куди його доставили для обстеження на предмет наявності алкоголю в крові.

Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Бальчун 4 липня відсторонив директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка від виконання своїх посадових обов’язків на період з’ясування обставин ДТП. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-