Укрзалізниця вже покарала свого співробітника за

Укрзалізниця вже покарала свого співробітника за "п'яне" ДТП з Левіним

Укрінформ
Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Бальчун 4 липня відсторонив директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка від виконання своїх посадових обов’язків.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Як зазначається, таке рішення прийняте на період з’ясування обставин ДТП, що сталася 3 липня неподалік Боярки.

"Сьогодні вночі в ЗМІ з’явилася інформація, що на автодорозі Боярка-Забір'я сталася ДТП через виїзд на зустрічну смугу автомобіля, за кермом якого був Іван Федорко. Укрзалізниця в ситуації, що склалася, буде діяти виключно в рамках чинного законодавства. Подальші рішення щодо продовження трудових відносин з Іваном Федорком будуть прийняті за результатами розслідування", - додали у компанії.

Там також зазначили, що Укрзалізниця сподівається на об’єктивне розслідування інциденту правоохоронними органами.

"Вся наявна інформація вказує на те, що поведінка Івана Федорка була неприпустимою, і в цьому випадку Укрзалізницею будуть вжиті всі відповідні дисциплінарні заходи. Укрзалізниця висловлює співчуття постраждалим у ДТП. Компанія всіляко сприятиме наданню медичної допомоги постраждалим, у тому числі пропонує їм пройти лікування в залізничних медичних закладах", - йдеться також у повідомленні компанії.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента Макса Левіна потрапив в ДТП, зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7, за кермом якого був Іван Федорко.

В автомобілі Левіна, крім нього, були також дружина і двоє маленьких дітей. Стан дружини і середнього сина важкий - дружину з численними переломами було доставлено в лікарню. У хлопчика - забій головного мозку, він також в лікарні.

Федорко втік з лікарні, куди його доставили для обстеження на предмет наявності алкоголю в крові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-