Кличко першим

Кличко першим "обкатав" Uber у Києві

Фото
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко став першим пасажиром та користувачем міжнародного онлайн-сервісу таксі Uber, який почав працювати в Києві.

Про це інформує прес-служба міського голови.

"Я радий, що Київ став першим містом в Україні, де починає працювати сервіс UberX. Ми прагнемо залучати у столицю інноваційні проекти, зокрема, і в автомобільних перевезеннях. Сьогодні Uber – міжнародна компанія, що швидко розвивається і надає он-лайн сервіс у більш як 450 містах світу. З приходом Uber до Києва у користувачів додатку, які звикли до його послуг в Лондоні, Парижі та інших містах, з’явиться можливість так само зручно та з комфортом пересуватися Києвом", – сказав мер під час презентації запуску сервісу у столиці.

Також Кличко зазначив, що для пасажирів Uber – це більше гарантій безпеки, оскільки у компанії високі вимоги до водіїв, що надають послуги. Для роботи ж бізнесу це прозорість і легальність діяльності.

Фото: Олексій Іванов, Укрінформ.

Мер зазначив, що з моменту запуску і до самого вечора неділі, 3 липня, всі кияни зможуть скористатися сервісом Uber безкоштовно. "Я впевнений, що кияни оцінять якість та безпеку сервісу", – наголосив він.

Uber – це онлайн-сервіс автомобільних перевезень, що дозволяє замовити приватне таксі через сайт, а також через додатки на iPhone або на пристроях Android. Цей сервіс успішно працює у Нью-Йорку, Лондоні, Пекіні, Сіднеї та ще більш ніж у 450 містах світу.

Оплата за поїздки через додаток Uber здійснюється виключно за безготівковим розрахунком через прив'язану до аккаунту банківську карту. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-