Деканоїдзе пояснила, як Шевцов потрапив у начальники поліції

Деканоїдзе пояснила, як Шевцов потрапив у начальники поліції

Укрінформ
Обвинувачений у державній зраді екс-начальник Головного управління поліції у Вінницькій області Антон Шевцов був призначений на посаду за переведенням.

Про це глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила журналістам у четвер після відкриття медіацентру патрульної поліції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Шевцов працював начальником міліції Чернігова і за переведенням був призначений начальником обласної поліції», - сказала Деканоїдзе.

Вона нагадала: щойно побачила відео, де Шевцов бере участь у параді в окупованому Севастополі, його викликали до Києва, він написав рапорт і пішов з Нацполіції.

Деканоїдзе додала, що для неї, як для уродженки Грузії, країни, що пережила кілька воєн з Росією, це відео було шоком. «Для мене це неприйнятно. Але найголовніше, що жоден поліцейський не повинен представляти політичні інтереси однієї, другої чи третьої команди. Для мене це нічого не означає. Поліція - це незалежний орган, який представляє інтереси народу України», - підкреслила Деканоїдзе.

При цьому вона зазначила, що історія з Шевцовим - це вже минуле.

Нагадаємо, вночі 17 березня Служба безпеки України затримала колишнього керівника поліції Вінницької області Антона Шевцова на кордоні з Білоруссю. У нього також знайшли квиток на авіарейс з Мінська до Москви. Щодо Шевцова відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

Скандал навколо Шевцова спричинило відео про відвідання ним параду в окупованому Криму, спільне фото з російським боксером і депутатом Миколою Валуєвим, фото на тлі будівлі з російським прапором, а також фотографія його сина на тлі російської окупаційної техніки в Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-