Геращенко переконаний, що Савченко незабаром обміняють

Геращенко переконаний, що Савченко незабаром обміняють

Укрінформ
Українська льотчиця Надія Савченко незабаром буде вдома, її обміняють на спецназівців Головного розвідувального управління (ГРУ) Генштабу ЗС Російської Федерації Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова.

Таке переконання в програмі "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна" висловив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"Надія Савченко найближчим часом, швидше за все в цьому році, буде вже вдома. Безумовно, її обміняють на тих російських диверсантів, які були затримані в травні минулого року в Щастя - Александрова і Єрофєєва. Зараз за ним закінчується слідство і суд в Україні, вони так само отримають тривалі терміни ув'язнення і вони будуть обмінені на Надію Савченко", - зазначив він.

На думку Геращенка, президент Російської Федерації Володимир Путін вже сам розуміє, що справа Савченко зіграла проти нього.

"По-перше, тепер на Надії Савченко сфокусовано увагу всіх світових еліт. Він просто на просто намагається торгуватися ім'ям Саченко, але в будь-якому випадку він поступиться, як завжди поступався у таких випадках", - зазначив він.

Геращенко також сподівається, що Україна зможе обміняти не тільки Савченко, але інших українських заручників в Росії.

Нагадаємо: у вівторок російський суд визнав Савченко винною і засудив її до 22 років колонії і 30 тисяч рублів штрафу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-