Ніч в АТО: бандити продовжують обстріли

Ніч в АТО: бандити продовжують обстріли

Укрінформ
Тенденція до зниження кількості збройних провокацій з боку проросійських загарбників в зоні проведення АТО залишається сталою.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Впродовж минулої доби, 3 січня, бандити контрольованих владою РФ незаконних озброєних угрупувань 11 разів застосовували зброю проти українських воїнів.

Так, вчора під вечір зі стрілецької зброї та гранатометів бойовики двічі прицільно обстріляли наші позиції в районі Широкиного, що неподалік Маріуполя.

Із настанням темної пори доби окупанти вели неприцільний вогонь зі стрілецької зброї по оборонцях Авдіївки, що героїчно утримують один із об’єктів вугледобувної промисловості, відомий як «шахта Бутівка».

На перетині Донецької та Луганської областей найманці кремля зі стрілецької зброї неприцільно обстріляли українські позиції південніше Троїцького. А неподалік Світлодарська з великокаліберних кулеметів били в бік наших позицій, що розташовані в районі Луганського.

З початку цієї доби бойовики НЗФ вже чотири рази відкривали вогонь в напрямку українських воїнів. Усі північніше тимчасово окупованої Горлівки – біля н.п. Новгородське, використовуючи виключно стрілецьку зброю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-