На Закарпатті паводок пошкодив дамбу і пішохідний міст

На Закарпатті паводок пошкодив дамбу і пішохідний міст

Фото
Укрінформ
У Закарпатській області через підняття рівнів води в річках пошкоджені дамба та пішохідний міст.

Про це повідомило у Фейсбуці Головне управління ДСНС у Закарпатській області, передає Укрінформ.

“Через підняття рівнів води пошкоджено лівосторонній вал дамби, через що у с. В. Ком'яти підтопило 15 присадибних ділянок площею 6 га”, - йдеться в повідомленні.

Крім цього, рятувальники та водолази аварійно-рятувального загону спецпризначення нині працюють у селі Кам’яниця Ужгородського району, де паводковою хвилею та деревиною, яку нанесло течією, пошкоджений пішохідний підвісний міст через річку Уж.

Зазначається, що станом на 11:00 12 лютого залишалися підтопленими 13 дворогосподарств та 350 га сільгоспугідь. З восьми дворів вода зійшла самопливом, а де була потрібна допомога рятувальників, вони відкачували воду.

За даними надзвичайників, проїзд автодорогою місцевого значення між селами В. Ком’яти-Шаланки Берегівського району досі перекрито. Також через перелив паводкових вод ускладнено рух автотранспорту між селами Тисаагтелек – Малі Геєвці Ужгородського району.

В управлінні ДСНС також інформують, що через підняття рівнів води та падіння дерева на газові труби високого тиску у селі Терново та смт Тересва Тячівського району 9 населених пунктів повністю та один частково залишилися без газу.

Читайте також: На Закарпатті відновили знесену річкою тимчасову переправу

Газова служба активно працює над відновленням газопостачання жителям цих населених пунктів.

Як повідомляв Укрінформ, у Закарпатській області внаслідок підняття рівня води в річках підтоплені автошляхи місцевого значення та сільгоспугіддя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-