Зранку росіяни атакували Дніпропетровщину, є поранений

Зранку росіяни атакували Дніпропетровщину, є поранений

Фото
Укрінформ
Зранку Дніпропетровська область пережила чергову ворожу масовану атаку, сили української ППО знищили 13 ракет. Є поранений.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

«Ранком область пережила чергову масовану атаку. Сили ППО знищили 13 ракет – у Дніпровському, Криворізькому і Павлоградському районах… Поранений 39-річний чоловік. Його госпіталізували в стані середньої тяжкості», - написав очільник області.

Він зазначив, що у результаті у Дніпровському та Криворізькому районах пошкоджені енергетичні об'єкти, сталося кілька займань. Є перебої з водопостачанням на Криворіжжі.

Лисак також нагадав, що ввечері та вночі агресор продовжував бити по Нікопольщині - тричі обстріляв район з артилерії та чотири рази вдарив БпЛА.

«Найбільше дісталося самому Нікополю. Постраждала 82-річна жінка. Оговтуватися буде вдома. Пошкоджені 7 п'ятиповерхівок, ринок, понад 10 магазинів, адмінбудівля, салон краси», - констатував керівник ОВА.

Читайте також: Ворог за день майже 20 разів атакував Нікопольський район, серед поранених дитина

За його словами, гучно було й у Червоногригорівській та Марганецькій громадах, в останній - побите авто. Обстеження уражених територій ще триває.

Через обстріли Марганецької громади, які сталися напередодні, без електропостачання залишилося два села, а це 600 абонентів. Фахівці лагодять мережі, додав Лисак.

Як повідомлялося, Дніпропетровська область перебуває під обстрілами російських військ, майже щодня страждають цивільні жителі, руйнуються житлові та адміністративні будинки, енергетичні й інфраструктурні об’єкти.

Читайте також: У Дніпрі пролунала серія вибухів

Цієї ночі ворог здійснив масовану ракетну атаку на Україну. На всій території держави було оголошено повітряну тривогу.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-