На Херсонщині проголосували понад 20% виборців - ОПОРА

На Херсонщині проголосували понад 20% виборців - ОПОРА

Укрінформ
На Херсонщині станом  на 16-ту годину на перших місцевих виборах в об'єднаних територіальних громадах (ОТГ) проголосували понад 20% виборців.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповів у неділю координатор громадського спостереження від Громадянської мережі ОПОРА по Херсонській області Максим Єлігулашвілі.

"Станом близько 16-ї години на виборах в об'єднаних територіальних громадах у Білозерському, Каланчацькому і Чаплинському районах, за даними з виборчих дільниць, які відвідали спостерігачі ОПОРИ, проголосували в середньому понад 20% виборців", - розповів Єлігулашвілі.

Як повідомляв Укрінформ, на 12-ту годину, за даними Громадянської мережі ОПОРА,  на перших виборах в новостворених ОТГ найвищою була явка вибрців на Волині, де на той час проголосували 31% виборців. У Дніпропетровській та Одеській областях проголосували по 27%, у Чернігівській - 25%, Харківській - 24%, Вінницькій та Полтавській - по 23%, Рівненській - 22%, Запорізькій - 19%, Миколаївській - 18%. Ще з трьох областей, де сьогодні йде голосування за керівництво та депутатів об'єднаних територіальних громад, на 12-ту годину даних не було.

Сьогодні в 41-й об'єднаній територіальній громаді проходять перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад і відповідних сільських, селищних, міських голів. У виборах беруть участь місцеві організації 26-ти політичних партій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-