Смертельна ДТП у Харкові: патрульному Мамотюку продовжили арешт

Смертельна ДТП у Харкові: патрульному Мамотюку продовжили арешт

Укрінформ
Червонозаводський райсуд Харкова продовжив тримання під вартою для патрульного поліцейського Олександра Мамотюка, якого підозрюють у скоєнні смертельного ДТП.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора області Віта Дубовик.

"Суд за клопотанням прокуратури продовжив запобіжний захід для патрульного ще на два місяці - до 8 грудня", - зазначила Дубовик.

За її словами, Мамотюк знаходиться в Харківському СІЗО.

Водночас стало відомо, що захист патрульного має намір подати апеляцію на рішення суду зважаючи на "відсутність вагомих доказів для арешту".

Як повідомляв Укрінформ, 10 липня близько 4.00 автомобіль патрульної служби "Toyota Prius" з перевищенням швидкості рухався по вул.Сумській і на перехресті зіткнувся з "Москвичем 2141", рикошетом зачепивши іномарку "Samand". На місці загинули молодята-пасажири "Москвича": 27-річний чоловік і 18-річна дівчина, п'ятеро постраждалих були госпіталізовані з травмами.

13 липня прокуратура Харківської області оголосила підозру у скоєнні злочину 22-річному лейтенантові поліції, який був за кермом патрульного автомобіля. Червонозаводський райсуд Харкова у вигляді запобіжного заходу обрав тримання під вартою строком на два місяці без права на заставу.

21 липня Апеляційний суд залишив рішення першої інстанції без змін, відмовивши стороні захисту, яка посилалася на клопотання ряду осіб, включаючи керівника патрульної поліції Харкова, взяти підозрюваного на поруки на час слідства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-