Новорічна ніч в АТО:  бойовики гатять із гранатометів та кулеметів

Новорічна ніч в АТО: бойовики гатять із гранатометів та кулеметів

Укрінформ
Упродовж минулої доби на Донбасі терористи 22 рази вдалися до збройних провокацій проти українських військових.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Зокрема, вчора ввечері бойовики зі стрілецької зброї, автоматичних станкових гранатометів та мінометів калібру 120 мм, які заборонені Мінськими домовленостями, прицільно били по українських захисниках біля Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

Із 82-мм мінометів кремлівські найманці обстріляли позиції українських воїнів у Пісках.

Також на Донеччині бойовики не припиняють провокаційних обстрілів із великокаліберних кулеметів та гранатометів біля Пісок, Опитного, Новгородського та Авдіївки.

На Луганщині з автоматичних станкових гранатометів бандити обстріляли позиції сил АТО поблизу Щастя, а зі стрілецької зброї – в районі Золотого.

З початку цієї доби бойовики з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї прицільно гатили по позиціях українських військових на підступах до Мар’їнки.

Окрім того, першого ж дня нового 2016 року противник інтенсивно, проте неприцільно бив в районі Опитного, Пісок, Авдіївки, Новгородського, Луганського та Троїцького. Переважно противник застосовував стрілецьку зброю, гранатомети та великокаліберні кулемети. З початку доби зафіксовано 15 епізодів порушення бойовиками умов припинення вогню.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-