Електроопори «кримських» ЛЕП вже ремонтують

Електроопори «кримських» ЛЕП вже ремонтують

Укрінформ
Пошкоджені опори трьох високовольтних ліній електропередач (ЛЕП), якими постачається електроенергія з материкової частини України до анексованого Росією Криму, наразі ремонтують запорізькі та херсонські енергетики.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у середу в управлінні з питань цивільного захисту Херсонської облдержадміністрації.

"20 жовтня на території Херсонської області невідомими особами пошкоджені три ЛЕП. У Генічеському районі шляхом підриву пошкоджена залізобетонна опора №533 лінії електропередачі 330 кВт "Мелітополь - Джанкой". На місці події працює аварійна бригада відокремленого підрозділу "Запорізькі магістральні електричні мережі" міста Мелітополь. А у Чаплинському районі шляхом підриву пошкоджено залізобетонну опору №112 лінії електропередачі 330 кВт "Каховська -Островська", та за допомогою газового різака пошкоджено цілісність стійок металевої опори №150 лінії електропередачі 330 кВт "Каховка - Джанкой". На місцях цих подій працює аварійна бригада відокремленого підрозділу "Херсонські магістральні електричні мережі" міста Нова Каховка", - повідомили в управлінні.

Наразі подача електроенергії в Крим не припинена.

Довідково. Електроенергія з материкової України до Криму може постачатися чотирма високовольтними ЛЕП - "Мелітополь-Джанкой" (330 кВт), Каховка-Островська (330 кВт),  Каховка-Джанкой (330 кВт) та Каховка-Титан (220 кВт).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-