Кулеба обговорив з главою МЗС Нідерландів постачання Україні артснарядів

Кулеба обговорив з главою МЗС Нідерландів постачання Україні артснарядів

Відео
Укрінформ
Міністри закордонних справ України і Нідерландів Дмитро Кулеба та Ганке Брюїнс Слот обговорили на полях засідання Генеральної асамблеї ООН постачання Україні артилерійських снарядів.

Як повідомляє Укрінформ, про це Кулеба повідомив у соцмережі Х.

“У мене була хороша зустріч з нідерландською колегою Ганке Брюїнс Слот. Постачання нових артилерійських снарядів було нашим головним напрямком”, - написав він.

Також, за словами Кулеби, обговорювалася підготовка до міжнародної конференції “Відновлення справедливості для України”, яку Україна, Нідерланди та Європейська комісія спільно проведуть у Гаазі 2 квітня 2024 року.

Крім того, глава МЗС України наголосив на нагальній потребі активізації спільних зусиль для звільнення українських цивільних осіб, які перебувають у російському полоні.

Читайте також: Іспанія готує новий пакет військової допомоги для України - Кулеба

Як повідомляв Укрінформ, міжнародна конференція “Відновлення справедливості для України” пройде 2 квітня у межах Всесвітнього форуму в Гаазі.

Міністри закордонних справ та юстиції різних країн зможуть висловити свою підтримку довгострокових зусиль у боротьбі з безкарністю та компенсації жертвам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-