ВАКС арештував заступника голови Запорізької облради, якого викрили на хабарі

ВАКС арештував заступника голови Запорізької облради, якого викрили на хабарі

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави 3 млн грн заступнику голови Запорізької облради.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

«Суд частково задовольнив клопотання детективів НАБУ, погоджені прокурором САП, та застосував до заступника голови Запорізької обласної ради запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 3 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Крім того, ВАКС обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 1 млн грн застави депутату Запорізької облради.

Водночас до помічника заступника голови суд застосував запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Читайте також: Хабар за оренду землі: судитимуть народного депутата Гунька

Як повідомляв Укрінформ, 19 лютого НАБУ і САП викрили «на гарячому» заступника голови Запорізької обласної ради, його помічника та депутата облради на наданні понад 650 тис. грн неправомірної вигоди одному з директорів закладу охорони здоров'я за сприяння в перемозі наперед визначених суб'єктів господарювання при здійсненні медичних закупівель, а також за вчинення інших фінансових операцій вказаним медичним закладом в інтересах фінансових установ.

За даними ЗМІ, заступником голови Запорізької облради є Владислав Куценко. Раніше він працював прокурором у Генеральній прокуратурі України.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-