Трюдо й Зеленський зустрілися з українською громадою Торонто

Трюдо й Зеленський зустрілися з українською громадою Торонто

Відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо та Президент України Володимир Зеленський у Торонто зустрілися з українською громадою.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, на заході були присутні кілька сотень осіб.

“Я дуже пишаюся, що Україна надихає, що українці надихають, як і українські канадці. Дякую усім вам за активність, ви даєте змогу іншим відчути український вайб”, - сказав Зеленський.

Він також пожартував, що у подорожі нарешті зміг провести час із дружиною: “Я радий бути тут із моєю дружиною, першою леді. Три дні разом, вперше від початку повномасштабної війни. Дякую, Джастіне”.

Прем’єр-міністр Джастін Трюдо відзначив, що дуже радий бачити таку велику кількість людей, охочих підтримувати Україну. “Підтримка канадців йде з усіх рівнів уряду, об’єднань громадян, діаспори - уся Канада солідарна з Україною”, - зауважив він.

На зустрічі була присутня й віцепрем’єр-міністр Канади Христя Фріланд, яка звернулася до присутніх із промовою, а також мер Торонто Олівія Чоу, прем’єр-міністр провінції Онтаріо Даг Форд та інші відомі діячі.

Читайте також: Зеленський запросив канадських підприємців долучатися до відбудови України

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський перебував із візитом у Канаді, під час якого провів низку зустрічей із керівництвом держави та підприємцями, а також виступив зі зверненням до парламенту.

Фото: @ZelenskyyUa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-