Зеленський запросив канадських підприємців долучатися до відбудови України

Зеленський запросив канадських підприємців долучатися до відбудови України

Фото, відео
Укрінформ
Володимир Зеленський і Джастін Трюдо провели зустріч із канадськими підприємцями, зацікавленими в інвестиціях в Україну.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, зустріч відбулася у Торонто.

“Зараз ми найбільше зацікавлені у відновленні України: енергетики, водопостачання, дамб, інфраструктури та, звісно, військової техніки”, - сказав Зеленський.

Глава держави зауважив, що це лише перша “воєнна” частина. “Друга частина - це початок роботи із трансформації України, що відбуватиметься після війни. Скажу, що це дешевше зробити зараз, ніж після перемоги. Тому, будь ласка, розгортайтеся в Україні, ми дуже зацікавлені у робочих місцях, нових підприємствах і технологіях, до того ж ми дуже цифровізовані, мабуть, ми лідери у Європі в цьому”, - розповів Президент.

Відео: ОП
Своєю чергою Трюдо зазначив, що залишається іще багато роботи у сфері гуманітарної й військової допомоги, над чим працює його уряд, але багато стосується й економічного блоку. “Тому я дуже радий, що бізнес-лідери зібралися тут для розмови із президентом Зеленським”, - зауважив прем’єр-міністр.
Читайте також: Канада обіцяє Україні суттєву макроекономічну допомогу та розширює санкції проти РФ

Додамо, що на зустрічі з двома десятками підприємців також були присутні віцепрем’єр Канади Христя Фріланд та керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак.

Як повідомлялося, українська делегація на чолі з Президентом Володимиром Зеленським, яка перебуває в Канаді, провела низку зустрічей з керівництвом цієї країни.

Фото: twitter.com/JustinTrudeau

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-