Місце Холодова у Раді від «Слуги народу» зайняв Тарарін

Місце Холодова у Раді від «Слуги народу» зайняв Тарарін

Оновлено
Укрінформ
Центральна виборча комісія визнала Миколу Тараріна обраним народним депутатом від “Слуги народу” замість Андрія Холодова.

Про це повідомила пресслужба ЦВК, передає Укрінформ. 

Як зазначається, до Комісії надійшла постанова Верховної Ради від 9 серпня 2023 року, якою достроково припинено повноваження народного депутата Андрія Холодова у зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.

ЦВК розглянула постанову та визнала Миколу Тараріна, наступного за черговістю кандидата, включеного до виборчого списку партії “Слуга народу” під № 147, обраним народним депутатом на зазначених виборах в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Читайте також: Арахамія вибачився перед українцями за скандали з депутатами ВР

Тарарін, за даними руху ЧЕСНО, на момент балотування у Верховну Раду у 2019 році працював адвокатом юридичної фірми "Гелон", засновником і власником якої був народний депутат від "Слуги народу" Сергій Іонушас. Ця фірма, що працює у сфері інтелектуальної власності, представляла й інтереси студії "Квартал 95".

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 308 голосами парламентаріїв достроково припинила повноваження народного депутата з фракції «Слуга народу» Андрія Холодова.

За даними ЗМІ, Холодов у січні цього року виїхав за кордон, де начебто розбудовує сімейний бізнес. Відтоді народний депутат не відвідує засідання парламенту.

Фото: Facebook / Микола Тарарін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-