Під стінами ЦВК вимагають призначити вибори в Києві

Під стінами ЦВК вимагають призначити вибори в Києві

Фото
Укрінформ
Під стінами Центральної виборчої комісії проходить акція "Час спливає", під час якої понад 50 активістів закликають ЦВК ухвалити рішення про призначення виборів до районних рад столиці на 29 травня 2016 року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні останній день для того щоб можна було б забезпечити вчасне проведення виборів 29 травня. Якщо сьогодні ЦВК не вчинить рішучих дій, для того, щоб у киян було реальне місцеве самоврядування, то його не буде ще якийсь невизначений термін", - вважає очільник київської організації "Укропу" Дмитро Сіманський.

Зокрема, серед учасників акції лідери київських осередків політичних партій "Самопоміч", "Свобода", "Укроп", "Батьківщина". Інші учасники акції тримають партійну символіку та плакати з написами "Районним радам бути!", "Обіцяли - виконуйте".

Активісти зазначили, що відповідно до чинного законодавства, 21 березня - останній день, коли ЦВК може призначити вибори до райрад в Києві на 29 травня.

Наразі лідери політичних сил зайшли у приміщення ЦВК для того, щоб подати відповідне звернення щодо призначення районних рад у столиці.

Як повідомлялося, "Об'єднання "Самопоміч" зареєструвало у Верховній Раді законопроект про призначення виборів до райрад Києва на 29 травня.

Фото: facebook.com, Константин Киричук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-