Безпілотник ОБСЄ зафіксував важке озброєння бойовиків

Безпілотник ОБСЄ зафіксував важке озброєння бойовиків

Укрінформ
Безпілотний літальний апарат ОБСЄ зафіксував на території так званої "ДНР" концентрацію важкого озброєння, що порушує відповідні лінії відведення в рамках Мінських домовленостей.

Про це йдеться у щоденній доповіді Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні за 30 вересня, опублікованій у четвер.

"У порушення відповідних ліній відведення безпілотник СММ зафіксував концентрацію важкого озброєння в районах, контрольованих так званою "ДНР". 29 вересня безпілотник зафіксував шість танків, вісім бронетранспортерів і 17 вантажівок в районі Комсомольського (73 км на північний схід від Маріуполя), а також щонайменше 14 танків в районі Сонцево (59 км на північний схід від Маріуполя). У ніч з 29 на 30 вересня безпілотник зафіксував на полі на захід від Комсомольського близько 40 людей, які брали участь у навчаннях із залученням п'яти протитанкових гармат Рапіра", - йдеться у звіті.

ОБСЄ також повідомляє, що були зафіксовані вибухи в Донецькій і Луганській областях, більшість з яких, як припускається, є наслідком навчань з бойовими стрільбами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-