У Києві госпіталізували дітей із ліцею-інтернату, у сімох підтверджений COVID-19

У Києві госпіталізували дітей із ліцею-інтернату, у сімох підтверджений COVID-19

Укрінформ
Із Київського спортивного ліцею-інтернату госпіталізовані восьмеро дітей, у сімох із них лабораторно підтверджений COVID-19.

Про це повідомила Київська міська державна адміністрація з посиланням на департамент охорони здоров’я, передає Укрінформ.

«Вихованці закладу перебувають у Київській міській дитячій клінічній інфекційній лікарні під пильним наглядом медиків. Наразі їхній стан середньої важкості. Вік пацієнтів від 13 до 16 років», – зазначили в КМДА.

У міській адміністрації нагадали, що Всесвітня організація охорони здоров’я закликає продовжити дотримання маскового режиму й соціальної дистанції, щоб уникнути зараження грипом, COVID-19 та іншими гострими респіраторними захворюваннями.

Читайте також: ВООЗ фіксує неймовірно низький рівень вакцинації від COVID та грипу

У КМДА зі свого боку закликають громадян бути уважними до свого здоровʼя та відповідальними. За найменших проявів захворювання рекомендується залишатися вдома й одразу звернутися до лікарів.

Як повідомляв Укрінформ, від початку січня 250 тисяч українців захворіли на ГРВІ, грип та COVID-19. Від ускладнень останнього за перший тиждень місяця зареєстровані 53 летальні випадки, за другий – 27.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-