Тягнибок грозиться у п'ятницю знову прийти під Раду

Тягнибок грозиться у п'ятницю знову прийти під Раду

Укрінформ
Прибічники ВО "Свобода" у п'ятницю планують влаштувати пікет під стінами Верховної Ради з вимогою відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це заявив журналістам лідер "Свободи" Олег Тягнибок після 32-го з'їзду Всеукраїнського об'єднання у Києві, передає кореспондент Укрінформу.

"Якщо підтвердиться інформація, що Аваков буде звітувати перед парламентом у п'ятницю, значить, ми і пікет будемо організовувати у п'ятницю. Будемо вимагати відставки міністра внутрішніх справ Авакова", - сказав Тягнибок.

Політик звинуватив главу МВС у політичній заангажованості, заявивши, що доки Аваков є міністром внутрішніх справ, "ніяке незалежне слідство не лише подій 31 серпня, але і інших подій, які відбуваються в Україні, є неможливим".

Водночас він зазначив, що пікету під Радою у п'ятницю не буде, якщо Аваков не виступатиме у той день зі звітом.

За словами лідера "Свободи", заявка на проведення мирного мітингу - "як і 31 числа" - вже подана до КМДА.

Читайте також: Тягнибок привів під Раду бандитів - Аваков

Нагадаємо, 31 серпня під час зіткнень демонстрантів із правоохоронцями загинуло троє нацгвардійців і ще близько 150 людей дістали поранення. Трьом представникам ВО "Свобода" - екс-міністру Ігорю Швайці та двом колишнім депутатам парламенту Юрію Сиротюку та Едуарду Леонову - оголосили про підозру у зв'язку із сутичками біля Ради. Сам Тягнибок ходить до слідчого на допити як свідок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-