На Донеччині епідемія грипу: на карантин зачинили школи

На Донеччині епідемія грипу: на карантин зачинили школи

Укрінформ
У Донецькій області через перевищення епідпорогу з захворюваності на грип навчальний процес припинений у школах Краматорська, Слов'янська і Миколаївки.

Про це повідомили в Управлінні інформаційної політики і з питань преси Донецької військово-цивільної обласної держадміністрації.

"На сьогоднішній день у зв'язку з перевищенням показника епідемічного порогу припинений навчальний процес у школах Краматорська, Слов'янська, Миколаївки", - йдеться у повідомленні.

Державна санепідслужба України в області повідомляє, що з метою стабілізації епідситуації на території Донецької області здійснюється комплекс організаційних, профілактичних і протиепідемічних заходів.

Зокрема, організована імунізація проти грипу з-поміж груп підвищеного ризику захворювання. Станом на 06.01.2016 р. щеплено 5141 людину (98,8% від числа запланованих), в основному - за рахунок коштів місцевих бюджетів і підприємств.

В ОДА нагадали, що станом на 13 січня 2016 року в області зафіксовано 31 випадок смерті від пневмонії, з них 17 - у місті Краматорську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-