У Кишиневі відкрили український освітній дитячий центр «ДивоСвіт»

У Кишиневі відкрили український освітній дитячий центр «ДивоСвіт»

Фото
Укрінформ
У гімназії імені Тараса Шевченка у Кишиневі відбулося відкриття освітнього дитячого центру «ДивоСвіт», програма навчання якого орієнтована на модель Нової української школи (НУШ) та готує дітей до вступу в перший клас.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Національний конгрес українців Молдови (НКУМ).

Відкриття центру стало результатом місяців наполегливої роботи та великих зусиль команди НКУМ, підтримки від директора гімназії ім. Тараса Шевченка Анжели Мойзесович та партнерів Deutsche Botschaft Chişinău та Посольства України в Молдові, а також ChildFund.

«Ми хочемо щиро подякувати кожній людині, кожному спонсору, волонтеру, педагогу та фахівцю, які доклали зусиль до створення цього унікального закладу. Ваші старання та турбота про майбутнє наших дітей стали основою «ДивоСвіту» – місця, де кожна дитина знайде тепло, розуміння та якісну освіту», – ідеться в дописі.

Зауважується, що «ДивоСвіт» стане ключовим елементом у підтримці та розвитку української громади в Молдові.

«Це місце, де мрії стають реальністю, де нове покоління українців виросте сильним, освіченим та готовим до будь-яких викликів сучасного світу», – додали в НКУМ.

Нагадаємо, уряд Молдови ухвалив рішення продовжити надання тимчасового захисту переміщеним особам з України ще на рік - до 1 березня 2025 року.

Фото: НКУМ / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-