Фільму про покемонів знайшли сценариста

Фільму про покемонів знайшли сценариста

Укрінформ
Виробництво першого повнометражного фільму про кишенькових монстрів покемонів йде повним ходом. Днями студія Legendary, яка купила права на екранізацію в японської компанії Nintendo, призначила проект сценаристів.

Про це повідомляє oKino.ua.

Адаптацією мегапопулярної відеоігри займуться Ніколь Перлман і Алекс Хірш. На рахунку Перлман — сценарії «Вартових Галактики» і майбутнього «Капітана Марвел». Також в її арсеналі є розробка сюжету поки що не існуючого марвеловського спін-офа про Чорну вдову. Хірш є творцем анімаційного телесеріалу «Гревіти Фоллс», що стартує в 2012 році на Disney Channel, уточнює Digital Spy.

Нагадаємо, в основу проекту Legendary буде покладено гру гра під назвою «Great Detective Pikachu» («Великий детектив Пікачу») — відгалуження від основної серії ігор про покемонів. Сюжет зосередиться навколо детективних розслідувань маленького жовтого монстра та його компаньйона — школяра на ім'я Тім Гудман. Пікачу застосує весь свій розум і рідкісну кмітливість.

За словами інсайдерів, фільм «Детектив Пікачу» буде "милою історією" про те, як «Вартові Галактики» зустріли британського «Шерлока» (але точно не про те, як «Варкрафт» зустрівся із «Шерлоком Холмсом» Гая Річі).

Зйомки картини мають стартувати в 2017 році, однак конкретні терміни виробництва поки не називаються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-