Азовець «Фрост» у Станції Краматорськ: Мене мали стратити в російському полоні

Азовець «Фрост» у Станції Краматорськ: Мене мали стратити в російському полоні

Анонс
Укрінформ
Гостем сьогоднішнього випуску програми Костянтина і Влади Ліберових «Станція Краматорськ» стане Микола «Фрост» Кущ.

У свої 25 років Микола має за спиною великий досвід служби у війську, він захищає Україну з 18-ти. Воював у АТО/ООС, а після початку повномасштабного вторгнення РФ – у складі полку «Азов» брав участь в обороні Маріуполя. Пройшов через російський полон, був засуджений до страти так званим «судом днр». «Фрост» був одним із військових, яких обміняли на Віктора Медведчука. Зараз Микола повернувся в стрій та продовжує захищати Україну.

У цьому випуску йтиметься про службу та роботу на передовій, оборону Маріуполя, злочини росіян проти цивільних українців, відновлення після російського полону, як відбувається підготовка бійців «Азову», як протистояти ворожій пропаганді, патріотичне виховання та важливість вивчення історії у школі.

Читайте також: «Курт», снайпер-розвідник 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового походу

Новий випуск проєкту «Станція Краматорськ» вийде 23 квітня о 19:00 на ресурсах Укрінформу та Центру протидії дезінформації.

Проєкт «Станція Краматорськ» - серія інтервʼю з військовими. Головна мета проєкту - через відверту розмову показати особисту життєву історію героя, а також дати відповіді на основні фейкові російські ІПСО на тему армії та війни в Україні.

Ведучі програми Костянтин та Влада Ліберови - документальні фотографи, які фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-