Україна зможе співіснувати з Росією лише за певних умов - військовий

Україна зможе співіснувати з Росією лише за певних умов - військовий

Відео
Укрінформ
Україна після перемоги у війні зможе безпечно співіснувати з РФ лише будучи сильною та розвиненою у технологічному та соціально-економічному планах країною.

Таку думку в черговому випуску проєкту «Станція Краматорськ» висловив боєць 3-го батальйону «Нахтігаль» Василь Галамай («Джміль»).

«Кордон з ними (Росією - ред.) нікуди не дінеться. Ми повинні настільки розвивати свою країну технологічно, соціально, науково – в усіх сферах, щоб могли не лише стримати їхню агресію в майбутньому, а й при потребі їх, так би мовити, придушити. Щоб вони не могли використати ані ядерну зброю, ані нічого іншого», - вважає Галамай.

На його думку, саме зараз, у розпал війни, розпочинається процес становлення України як сильної держави.

Читайте також: Інформація про повторний наступ Росії на Київ є ворожою ІПСО - військовий

«Ми не повинні зараз дивитись ні на кого у світі, а рвати й метати та йти вперед і розвивати, розбудовувати і зростати. Лише ось такі безумовні фактори дадуть нам змогу бути сильними в цьому світі», – наголосив «Джміль».

Василь Галамай - командир взводу в 14-му окремому полку, 3-му батальйоні «Нахтігаль». У 2014 році був учасником Революції гідності, зазнав на Майдані тяжкого поранення. Під час повномасштабного вторгнення РФ брав участь у боях на Київщині, Херсонщині, у Бахмуті та Соледарі. Нагороджений орденами «За мужність» 2-го та 3-го ступеня.

Проєкт «Станція Краматорськ» – серія інтервʼю з військовими. Головна мета проєкту – через відверту розмову показати особисту життєву історію героя, а також дати відповіді на основні фейкові російські ІПСО на тему армії та війни в Україні.

Ведучі програми Костянтин та Влада Ліберови – документальні фотографи, які фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-