Станція Краматорськ: військовий «Джміль» про технології на війні, мобілізацію і бачення перемоги

Станція Краматорськ: військовий «Джміль» про технології на війні, мобілізацію і бачення перемоги

Анонс
Укрінформ
Гостем сьогоднішнього випуску програми Костянтина і Влади Ліберових «Станція Краматорськ» стане військовослужбовець Василь «Джміль» Галамай.

Зараз «Джміль» є командиром взводу в 14-му окремому полку, 3-му батальйоні «Нахтігаль», а також не забуває роботу бойового медика і завжди бере з собою на завдання медичний рюкзак. У 2014 році був учасником Революції гідності, отримав на Майдані важке поранення. Під час повномасштабного вторгнення РФ брав участь у боях на Київщині, Херсонщині, у Бахмуті та Соледарі. Нагороджений орденами «За мужність» 2-го та 3-го ступеня.

У цьому випуску йтиметься про роботу на передовій та курйозні ситуації; технології на війні; як працює ворожа пропаганда та як їй протистояти; чому військовим варто йти в політику; чим був Майдан для України; як покращити мобілізацію; сценарії закінчення війни.

Новий випуск проєкту «Станція Краматорськ» вийде 16 квітня о 19:00 на ресурсах Укрінформу та Центру протидії дезінформації.

Проєкт «Станція Краматорськ» - серія інтервʼю з військовими. Головна мета проєкту - через відверту розмову показати особисту життєву історію героя, а також дати відповіді на основні фейкові російські ІПСО на тему армії та війни в Україні.

Читайте також: Усі мобілізовані повинні мати право обрати військову професію - снайпер «Курт»

Ведучі програми Костянтин та Влада Ліберови - документальні фотографи, які фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-