У Міноборони обговорили перспективи постачання ЗСУ стрілецької зброї від канадської компанії

У Міноборони обговорили перспективи постачання ЗСУ стрілецької зброї від канадської компанії

Укрінформ
У Міністерстві оборони обговорили постачання стрілецької зброї для забезпечення потреб Збройних Сил України за комерційними контрактами між «Агенцією оборонних закупівель» та канадською компанією Colt Canada Corporation.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Заступник міністра оборони України Дмитро Кліменков зустрівся з віце-президентом компанії Colt Canada Corporation Алексом Пейном. Сторони обговорили перспективи постачання стрілецької зброї для забезпечення потреб Збройних Сил України за комерційними контрактами між «Агенцією оборонних закупівель» та Colt Canada Corporation», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, корпорація Colt Canada, член Colt CZ Group, є ексклюзивним постачальником стрілецької зброї для Збройних Сил Канади. За словами заступника міністра оборони Дмитра Кліменкова, Канада входить до авангарду основних країн-партнерів, які підтримують Україну з перших днів широкомасштабного російського вторгнення. Він наголосив, що Україна знайома з продукцією компанії Colt Canada Corporation та високо цінує її якість.

Читайте також: Міноборони розробляє протимінне взуття для саперів

У пресслужбі також відзначили, що стрілецька зброя широко використовується в усіх видах і родах військ Збройних Сил України. Зараз ЗСУ трансформуються у відповідності до стандартів НАТО. Зокрема, це передбачає перехід на нові види стрілецької зброї, замінюючи радянську.

Як повідомляв Укрінформ, начальник генштабу збройних сил Франції генерал Тьєррі Буркар заявив, що західна підтримка України може вийти за рамки звичайного постачання зброї.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-