У ГУР прокоментували кілька прізвищ зі списку учасників спецоперації «Майдан-3»

У ГУР прокоментували кілька прізвищ зі списку учасників спецоперації «Майдан-3»

Укрінформ
Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов назвав кілька прізвищ зі списку тих, кого Кремль вирішив залучити до підривної кампанії проти України під кодовою назвою «Майдан-3».

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Арміяінформ.

Зокрема, за словами представника ГУР, у цьому списку - перший заступник керівника адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко та колишній помічник Путіна Владислав Сурков.

Крім того, як зазначив Юсов, у цьому списку є прізвища зрадників України, які втекли до РФ, а також прізвища людей, які наразі перебувають в Україні.

«Що стосується конкретних прізвищ: так, Кирієнко, так, Сурков. Зрозуміло, що всі колаборанти-зрадники, яких прихистила наразі Московія, будуть так чи інакше в цьому задіяні», — повідомив представник ГУР.

«На жаль, є і прізвища з тих людей, які зараз знаходяться на території України як об’єкти впливу. Це не означає, що вони вже дали згоду. Ця інформація перевіряється», — додав він.

Читайте також: ГУР: Росія скуповує та створює Телеграм-канали для розхитування ситуації в Україні

За словами Юсова, контррозвідувальні заходи в Україні тривають постійно і не зупиняються.

Як повідомлялось, у своєму зверненні Комітет з питань розвідки при Президентові України заявив про найдорожчу з усіх попередніх підривних кампаній ворога проти України та попереджає про це світову спільноту: кульмінація кампанії може відбутися у березні-травні 2024 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-