Розвідники Міноборони отримали 10 повнопривідних пікапів

Розвідники Міноборони отримали 10 повнопривідних пікапів

Фото
Укрінформ
Воїни бойового підрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України отримали 10 новеньких повнопривідних пікапів від Фонду компетентної допомоги армії «Повернись живим».

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба ГУР.

«Ці транспортні засоби, придбані завдяки 9 406 246,21 гривень ваших донатів, вже допомагають виконувати бойові завдання. Фахівці цього підрозділу ГУР МО України проводять зухвалі та дошкульні для окупантів операції як на фронті, так і у ворожому тилу», - йдеться в повідомленні.

Розвідники отримали 10 повнопривідних пікапів / Фото: ГУР

У ГУР зауважили, що подробиці їх проведення ще довгий час залишатимуться під грифом «таємно». «Однак про їхні результати ми вже чуємо з новин», - додали розвідники.

«10 пікапів – це можливість швидко та за будь-яких погодних умов перевозити 10 груп воєнних розвідників та спеціальне обладнання, необхідне їм для виконання завдань. А це означає ще більшу ефективність роботи підрозділу», - наголосили в ГУР.

Читайте також: Херсонська ОВА передала прикордонникам засоби РЕБ

Також зазначається, що швидкий, надійний та прохідний транспорт є однією з ключових потреб Сил оборони.

У ГУР висловили вдячність команді фонду «Повернись живим» і всім громадянам, які продовжують допомагати українському війську.

Як повідомляв Укрінформ, воєнні розвідники отримали високотехнологічний безпілотний комплекс PD-2 від фонду «Повернись живим».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-