На засіданні Ставки обговорювалася динаміка оборонного виробництва в Україні - Зеленський

На засіданні Ставки обговорювалася динаміка оборонного виробництва в Україні - Зеленський

Укрінформ
На черговому засіданні Ставки Верховного головнокомандувача були заслухані доповіді щодо напрямків основних боїв, постачання зброї та техніки бригадам, динаміку оборонного виробництва.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає кореспондент Укрінформу.

Відео: Офіс Президента, Телеграм 

"Друге питання на Ставці - звичайно, доповіді головкома, командувачів щодо напрямків основних боїв. Доповідь розвідки. Наші наступальні дії. Наші оборонні дії. Авдіївка, Купʼянськ, Херсон – головна увага сьогодні. І наші операції в Чорному морі", - зазначив Зеленський.

Він подякував усім, хто забезпечив успішне ураження російського корабля на заводі в Керчі: "Це вагомо – мінус іще одне джерело російського терору проти України".

Крім того, за словами Президанта, Мінстратегпром і Міноборони доповіли про постачання зброї та техніки бригадам, динаміку оборонного виробництва в України, виконання контрактів і домовленостей із партнерами.

Читайте також: Укроборонпром планує за 2023 рік збільшить випуск продукції на 62%

«І я вдячний усім нашим друзям у світі, які допомагають Україні з надійною, довготривалою підтримкою, яка посилює нас стратегічно», - заяви Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України завдали успішних ударів по морській та портовій інфраструктурі суднобудівного заводу "Залив" у тимчасово окупованій Керчі.

Управління стратегічних комунікацій СЗУ підтвердило ураження російського ракетоносія "Аскольд" у Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-