Росіяни ретельно аналізують дані розвідки перед запусками «Іскандерів» - Ігнат

Росіяни ретельно аналізують дані розвідки перед запусками «Іскандерів» - Ігнат

Укрінформ
Російські військові детально аналізують усі дані розвідки, перш ніж запускати по території України дороговартісні ракети «Іскандер».

Як передає Укрінформ, про це сказав начальник служби зв'язків з громадськістю Командування Повітряних Сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат в ефірі Українського Радіо.

"Уся інформація перед ударом ретельно аналізується, вивчається. Просто так ракету "Іскандер" вони не випускають. Ракета коштує мільйони, у них їх небагато загалом. Тому противник детально прораховує плани, використовує всі дані розвідок", - зазначив Ігнат.

За його словами, російська агентура у прифронтових містах може координувати ракетні удари.

Читайте також: РФ навряд чи зможе забезпечити ракетами комплекси «Іскандер» на кордоні з Україною - Ігнат

"І не забувайте, що ворог фактично без проблем прослуховує будь-які телефони мобільних операторів. Робить це і з соціальними мережами, де люди люблять часто обмінюватись інформацією. Це все читається, тому будь-яка інформація може бути ворогом використана - і використовується сто відсотків. Тому деталізувати, обговорювати телефоном, що і де саме відбувається, хто і куди їде, не варто! Бо все це буде проаналізовано і використано ворогом проти України", - наголосив військовий посадовець.

Як повідомляв Укрінформ, 5 жовтня російські війська завдали ракетного удару по магазину-кафе в с. Гроза на Харківщині, коли там проходили поминки за військовослужбовцем, якого перепоховали в рідному селі. 51 особа загинула, одна постраждала померла в лікарні. Ще шестеро людей дістали поранення.

Читайте також: Відсоток збиття ракет і «Шахедів» приблизно однаковий – Ігнат

За інформацією правоохоронців, удару по кафе росіяни завдали ракетою “Іскандер-М”, її уламки вилучено з місця трагедії.

У зв’язку з масовою загибеллю цивільних громадян унаслідок терористичної атаки РФ на Харківщині  6-8 жовтня оголошена жалоба.

Фото: mil.in.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-