Не існує ядерної зброї, яка знищить таку велику країну, як Україна — Резніков

Не існує ядерної зброї, яка знищить таку велику країну, як Україна — Резніков

Ексклюзив
Укрінформ
Не існує ядерної зброї, яка знищить таку територіально велику країну, як Україна.

Про це міністр оборони Олексій Резніков сказав в інтерв’ю Укрінформу.

“Не існує ядерної зброї, яка знищить таку велику країну, у нас велика територія. Ще питання, в якому вона у них стані. У 1998 році росіяни робили останнє випробування ядерної зброї в Казахстані на полігоні”, - зазначив він.

Резніков наголосив, що жодна ядерна бомба не здолає спротив українців. “Дивіться, ті злочини, які вони скоїли на сході України і на півдні, де переважно жило російськомовне населення - Харківщина, Волноваха, Маріуполь, там більшість людей говорили російською, ми ж вами це знаємо, вони їх ненавидять, вони чинять спротив, хлопці воюють, тому що росіяни - вороги, їм ніхто не простить, їм ніхто не подарує”, - підкреслив міністр оборони.

Він також додав, що вже покоління ростуть, для яких росіянин - це ворог, а росіяни на десятиліття прокляті для всього світу. “Не можуть прокляті виграти, це нереально”, - резюмував Резніков.

Як повідомляв Укрінформ, 25 травня міністри оборони Росії та Білорусі підписали документи про розміщення тактичної ядерної зброї на білоруській території. Того ж дня Олександр Лукашенко заявив, що ядерну зброю РФ уже почали переміщувати до Білорусі.

Читайте також: Україну точно запросять у НАТО, бо державам-членам Альянсу це вигідно — Резніков

16 червня президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що "перші ядерні боєголовки доставлені на територію Білорусі". Проте українська розвідка довго не підтверджувала цю інформацію.

Наприкінці серпня очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов повідомив, що в Білорусь доставили перші ядерні боєголовки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-