На півночі за тиждень встановили кілька десятків протитанкових мінних полів та загороджень - Наєв

На півночі за тиждень встановили кілька десятків протитанкових мінних полів та загороджень - Наєв

Укрінформ
Сили оборони за тиждень облаштували у Північній операційній зоні ще кілька десятків протитанкових мінних полів та загороджень, вирили близько 3 тисяч метрів траншей та 4,5 тис. метрів протитанкових ровів.

Про це повідомив командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За його словами, ситуація у Північній операційній зоні залишається контрольованою, командири підрозділів та угруповань військ від сержанта і до генерала виконують покладені на них завдання з високим рівнем відповідальності.

«Обстановка дозволяє нам не лише відточувати бойову майстерність на полігонах, а й постійно зміцнювати оборону. Лише за минулий тиждень встановлено кілька десятків протитанкових мінних полів та загороджень з використанням понад 6,5 тис. мін. Вздовж державного кордону вирито близько 3 тис. метрів траншей та 4,5 тис. метрів протитанкових ровів. Обладнано кілька десятків перекритих щілин, укриттів і вогневих позицій для особового складу, а також вогневих позицій для техніки», - поінформував Наєв.

Читайте також: Смуга перешкод одразу для кількох підрозділів: Наєв показав, як ЗСУ тренуються на півночі

Як повідомляв Укрінформ, Наєв заявляв, що Україна посилила всі види розвідки, щоб не допустити наступу ворога на півночі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-