ЗСУ мають не один варіант розвитку подій на фронті - Данілов

ЗСУ мають не один варіант розвитку подій на фронті - Данілов

Укрінформ
Збройні Сили України мають не один варіант розвитку подій на фронті. 

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону "Єдині новини", повідомляє Укрінформ. 

"Ми свідомі про всі процеси, що відбуваються на фронті. Усі припущення стосовно планів українських військових, в тому числі щодо контрнаступу, не мають під собою ніякого підґрунтя. Це все буде вирішуватися в останній момент, коли буде прийматися остаточне рішення", - сказав Данілов. 

За його словами, українські військові мають "не один, не два, не три і не чотири варіанти розвитку подій на фронті", бо це залежить від багатьох факторів, які оцінюються кожного дня. 

Читайте також: Остін про контрнаступ: Україна вже має багато можливостей, щоб досягти успіху

"І усі повинні розуміти, що у нас немає розмов тільки про контрнаступ. У нас є розуміння, що треба звільнити усі наші території до кордонів 1991 року. До того часу, поки ми це не зробимо, поки цього не зроблять наші ЗСУ, мова про закінчення війни йти не може", - наголосив Секретар РНБО. 

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що масштабний контрнаступ українських сил проти російських загарбників може розпочатися вже влітку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-