Окупанти перешкоджають Місії ОБСЄ моніторити ділянки розведення

Окупанти перешкоджають Місії ОБСЄ моніторити ділянки розведення

Укрінформ
 Окупанти минулої доби обмежували свободу пересування СММ ОБСЄ на блокпостах південніше мосту біля Станиці Луганської, на південному краї ділянки розведення в районі Золотого та поблизу ділянки розведення в районі Петрівського.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті № 241/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 14 жовтня 2021 року.

"На блокпості збройних формувань південніше мосту біля Станиці Луганської (15 км на північний схід від Луганська) член збройних формувань укотре не пропустив патруль СММ до мосту, пославшись на відсутність попереднього узгодження з тими, кому належить фактичний контроль", - йдеться у звіті.

Також на блокпості на південному краї ділянки розведення в районі н. п. Золоте член збройних формувань РФ не пропустив патруль Місії далі на південь "з міркувань безпеки СММ".

Читайте також: Окупанти 10 разів порушили «тишу», поранений український військовий

"На блокпості північніше н. п. Петрівське (непідконтрольний урядові, 41 км на південь від Донецька) озброєний член збройних формувань не пропустив патруль Місії далі на південь у напрямку ділянки розведення в районі Петрівського, пославшись на "проведення робіт із розмінування в цьому районі", - повідомили в Місії ОБСЄ.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок збройні формування РФ обмежували пересування спостерігачів ОБСЄ на блокпості південніше мосту біля Станиці Луганської, а також у пункті пропуску на кордоні з РФ та на залізничній станції на окупованій Луганщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-