Зона вільної торгівлі з ЄС охопить Придністров'я

Зона вільної торгівлі з ЄС охопить Придністров'я

Укрінформ
Відповідно до Угоди про асоціацію між Молдовою і Євросоюзом, з 1 січня 2016 року всі економічні агенти республіки, включаючи Придністровський регіон, зможуть експортувати свою продукцію до країн ЄС.

Про це йдеться в рішенні Ради асоціації "РМ-ЄС", опублікованому в Офіційному моніторі ЄС, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

Влада Молдова зобов'язується забезпечити економічним агентам, в тому числі з Придністровського регіону, вільний доступ до проходження всіх необхідних процедур для оформлення супровідних документів товарів, що експортуються в ЄС.

Як повідомили в уряді Молдови, влада Придністровського регіону, у свою чергу, зобов'язалася створити всі необхідні умови для доступу на ринки регіону товарів з країн Європейського Союзу.

Уряд Молдови вимагав також від державних інститутів відповідально і толерантно поставитися до оформлення документації представникам підприємств Придністровського регіону.

Економічних агентів закликають бути коректними і не затягувати процедури оформлення відповідної експортної документації.

Фото: puerrtto.livejournal.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-