У Пакистані затримали 12 підозрюваних після теракту терориста-смертника

У Пакистані затримали 12 підозрюваних після теракту терориста-смертника

Укрінформ
Унаслідок рейдів антитерористичної поліції Пакистану затримані 12 підозрюваних у причетності до теракту терориста-смертника минулого тижня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

Затримані не брали безпосередньої участі у нападі, однак допомагали в організації теракту. Деякі із підозрюваних мали зв’язки із пакистанськими бойовиками, наразі правоохоронці їх допитують, зазначили представники поліції та служби безпеки.

Вони також додали, що поліція продовжує рейди.

За словами неназваних чиновників, деякі із затриманих перевезли заряджену вибухівкою машину до району Шангли у провінції Хайюер-Пахтунхва, де стався теракт, внаслідок якого загинули п’ятеро громадян Китаю.

Фото: RESCUE WORKER
Фото: RESCUE WORKER

Зазначається, що китайські та пакистанські слідчі проводять окремі розслідування нападу. Китай також попросив Пакистан забезпечити захист своїх громадян, які працюють у різних частинах країни.

Читайте також: У Пакистані бойовики напали на військову базу

Як повідомляв Укрінформ, 26 березня на північному заході Пакистану в результаті вибуху загинули п'ятеро громадян Китаю, коли їхню колону атакував терорист-смертник. Китайські інженери на момент інциденту прямували з Ісламабада до свого табору в Дасу в провінції Хайбер-Пахтунхва.

Ісламабад є найближчим регіональним союзником Пекіна. А Дасу є місцем будівництва великої гідроелектростанції, яку зводить китайська компанія Gezhouba Group.

Перше фото: STRINGER

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-